Project

Hortiversum

Project

Hortiversum

Het vraagstuk

Het Hortiversum is een verzamelgebouw in Zoetermeer, waar allerlei bedrijven uit de groensector zich hebben gevestigd. Dit zorgt ervoor dat de afstand tussen de verschillende bedrijven letterlijk kleiner wordt, waardoor meer en betere samenwerking kan ontstaan. Het gebouw heeft aan de zuidzijde van het gebouw een heerlijke tuin met vijver. Om ook daar een echte ontmoetingsplek van te maken wilden de initiatiefnemers graag duurzame tuinmeubelen.

Productinformatie

Het gaat om 5 stuks C3bench met FSC hardhouten planken en naturel betonnen elementen.
Daarvan zijn er 3 stuks 3 meter 50 breed; deze staan op 3 betonnen poten.
2 stuks zijn 2 meter; deze zijn uitgerust met 2 betonnen poten.
Bij iedere robuuste tuinbank is op de bovenste planken afgewerkt met het logo van hortiversum.

“Gelukkig zijn alle onderdelen klein te transporteren, want de bedrijfstuin was met de auto niet bereikbaar.“

Rock Products

De geleverde oplossing

Het Hortiversum wilde graag het zitcomfort en de kwaliteit checken. We hebben ze daarvoor uitgenodigd op een locatie in de buurt waar reeds banken geplaatst zijn. We hebben ze hier ontvangen, laten proefzitten, maar uiteraard ook onze waarden uitgelegd. We hebben verteld over de het C3 concept en de vele manieren waarin onze producten bijdragen aan een circulaire economie. Dit sloot naadloos aan bij de mindset van het Hortiversum, dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.
In de zonnige bedrijfstuin hebben we 3 brede C3benches op een rij geplaatst. Door het modulaire ontwerp zijn deze in iedere gewenste maat te maken. Hier pasten de 3 banken van 3 meter 50 uitstekend over de breedte van het terras. Bij een bepaalde breedte worden de circulaire parkbanken uitgevoerd met een derde betonnen element. Dit kan eenvoudig uitgebreid worden naar 4, of 5 of meer betonnen elementen voor zeer brede tuinbanken.
Voor de vijver zijn twee banken van 2 meter geplaatst. Zo is een heerlijk plekje ontstaan om in alle rust van je koffie te genieten.
Aangezien de bedrijfstuin niet met de auto bereikbaar was hebben we de bedrijfsbanken ter plaatse gebouwd. Alle onderdelen zijn met de hand of met steekwagen naar de achterkant van het pand gebracht.
Met het plaatsen van de 5 duurzame C3 banken is de bedrijfstuin een fijne zonnige ontmoetingsplek en ontspanningsplek geworden.

Bijdragen aan een duurzame en circulaire economie?

BEKIJK AL ONZE PRODUCTEN HIER

Bijdragen aan een duurzame en circulaire economie?

BEKIJK AL ONZE PRODUCTEN HIER