Offerte ontvangen?

Wil jij een offerte op maat ontvangen? Vul hiernaast vrijblijvend het offerte formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om al je wensen te bespreken.

+31628708511

Op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur.

info@rockproducts.nl

Binnen 24 uur reactie.

Step 1 of 2

Maatwerk project?

Benieuwd hoe wij jouw maatwerk project realiseren? Vraag een offerte aan. We zijn benieuwd naar je wensen!

.01

Offerte aanvragen

Via onze site kun jij gemakkelijk een offerte aanvragen. Hierin kun je aangeven welk product je wilt, in welke maat en met welke materialen en kleuren. 

.02

Contact opnemen

Zodra wij de offerte aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen over de te volgen stappen en zullen we al jouw wensen duidelijk bespreken. Hierna zullen wij aan de slag gaan met de productie

.03

Levering tuinmeubel

Op de afgesproken dag komen wij bij jou langs voor de levering en zullen onze monteurs jouw meubelen op de juiste plek monteren.

Waarom Rock Products?

Al onze producten dragen bij aan duurzaamheid en circulariteit, hebben een uniek design en worden speciaal op maat gemaakt. Lees hier wat Rock Products nou zo uniek maakt.

Duurzaamheid & circulariteit

Bij Rock Products dragen we bij aan een duurzame en circulaire economie. De producten gaan lang mee en zijn drievoudig circulair.

Maatwerk zonder meerprijs

Jouw meubelen worden op maat gemaakt zonder dat je hier meer voor hoeft te betalen.

Design en materiaalgebruik

Alle tuinmeubelen hebben een uniek design die zich kenmerkt door een combinatie van betonnen elementen en hout planken.

Recensies

We hebben al veel klanten mogen blij maken met unieke en robuuste tuinmeubelen. Lees hieronder hoe zij onze service en producten hebben ervaren.

Na de betonnen poten en de ijzeren delen voor de rugleuning vorig jaar te hebben ...
Lees meer
Dennis van Randeraat
Na de betonnen poten en de ijzeren delen voor de rugleuning vorig jaar te hebben opgehaald, deze week het eindproduct kunnen maken met mooie vlonderplanken en het resultaat mag er wezen. Mooi product van Rock Products en van alles mogelijk met eigen creativiteit! Erg blij mee en staat mooi voor het huis met uitzicht op het water
Dennis van Randeraat
Wij hebben sinds vorige week de C3 2m bench tuinbank in de voortuin , en we ...
Lees meer
Mieke en Michel van Dooijewaard
Wij hebben sinds vorige week de C3 2m bench tuinbank in de voortuin , en we zijn er dolblij mee! Tis echt een parel in de straat! Ook waren wij heel blij met het directe en persoonlijke contact, en duidelijke uitleg, en de eerder dan beloofde levering! Alles is vlekkeloos verlopen, waarvoor hartelijk dank! Een echte aanrader!
Mieke en Michel van Dooijewaard
Gemakkelijk om te bestellen en af te rekenen. Snel contact na de bestelling en ook ...
Lees meer
Sion Soeters
Gemakkelijk om te bestellen en af te rekenen. Snel contact na de bestelling en ook de levering was sneller dan ik had verwacht. De tuinbank is mooi en zit prima. Wij zijn tevreden over het product en het bedrijf waar we het bestelde!
Sion Soeters

Robuuste tuinmeubelen

De mooiste tuinmeubelen direct bij jou geleverd?
Vraag vrijblijvend een offerte aan