Wie zijn wij

Over Rock Products

Rock Products is een jong en dynamisch bedrijf dat zijn bestaansrecht ontleent uit het maken van vernieuwende producten met een onderscheidend vermogen in functionaliteit en design. Elke dag werken wij weer om het product, het proces en de mensen erachter een stukje beter te maken.

Wij zijn gek op buiten. Buiten zijn, buiten werken, buiten wandelen of sporten, buiten koken. Wij willen daarom ook bijdragen aan een duurzame en circulaire economie om onze wereld en de natuur zo weer een stukje beter te maken.

Waarom Rock Products?

Al onze producten dragen bij aan duurzaamheid en circulariteit, hebben een uniek design en worden speciaal op maat gemaakt. Lees hier wat Rock Products nou zo uniek maakt.

Duurzaamheid & circulariteit

Bij Rock Products dragen we bij aan een duurzame en circulaire economie. De producten gaan lang mee en zijn drievoudig circulair.

Maatwerk zonder meerprijs

Jouw meubelen worden op maat gemaakt zonder dat je hier meer voor hoeft te betalen.

Design en materiaalgebruik

Alle tuinmeubelen hebben een uniek design die zich kenmerkt door een combinatie van betonnen elementen en hout planken.

ONS EIGEN C3 KWALITEITS KERMERK

Duurzaam & Circulair

C3 staat voor drievoudig circulaire. Dit betekent dat onze producten drievoudig bijdragen aan circulariteit. Lees hiernaast welke 3 aspecten dit zijn.

Beton

Voor onze meubelen maken we gebruik van restbeton. Beton dat overgeproduceerd is hergebruiken wij zodat het niet verspilt wordt.

Resthout

Daarnaast maken we ook gebruik van resthout om onze meubelen te produceren. Dit draagt bij aan de circulariteit omdat er geen hout verloren gaat.

Maatschappelijk verantwoord

Bij Rock products werken we op een maatschappelijk verantwoorde manier en zorgen we goed voor ons personeel en elkaar.

Onze partners

Wij werken samen met de beste partners en klanten. Samen met onze productiepartner Level5, een van de grootste betoncentrales en onze aannemer voor hout produceren we producten van de beste kwaliteit. Daarnaast werken we samen met verschillende klanten die we voorzien van de beste producten.

Bijdragen aan een duurzame en circulaire economie?

Bekijk al onze producten hier

Missie & Visie

Benieuwd waar wij voor staan en waarom we doen wat we doen? Lees hier onze missie en visie.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te voorzien van kwalitatieve en duurzame outdoor producten zodat iedereen optimaal kan genieten van de buitenwereld.
Rock Products streeft naar een duurzame wereld vol gezonde en gedreven mensen die veel kwalitatieve tijd buiten spenderen.

Onze producten

Plantenbakken, tafel of lounge bank? Bekijk hier de verschillende producten die wij allemaal voor jou kunnen maken. Alle producten worden speciaal op maat gemaakt.

Tuinbank

Een robuuste en unieke tuinbank met een actieve zithouding

Lounger

Een heerlijke robuuste loungebank die zorgt voor een ontspannen zithouding

Tuintafel

Zowel functioneel als een echte eye-catcher met uniek design

Plantenbak

Een unieke plantenbak die uw tuin helemaal afmaakt

Bijdragen aan een duurzame en circulaire economie?

Bekijk al onze producten hier